Ontspoord

Ontspoord gaat al \'n flink lange tijd mee! En dat willen we graag zo houden! Dus kom eens kennismaken met de crew! En de crew, dan zijn we allemaal! More »

Knoflook

Knofook is de politieke hangout van Den Bosch bij uitstek. Behalve het eetcafé op vrijdag is het een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. More »

Kraken gaat door!

Ook in 2017 gaat kraken gewoon door! Leegstand is niet nodig! More »

 

We zijn er nog!! HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER

buy modafinil netherlands Was de vorige post op deze pagina nog eentje die niet persee positief was, we hebben goed nieuws! We zijn er nog en we gaan nog even door. HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER!

Beterweter doet tegenwoordig mee met hun eigen venue bij de onlangs gekraakte pastorie en ook bij knoflook en in de Arcade worden gezellige, nuttige en nodige avonden georganiseerd. Welkom beste mensen!!

De Arcade krijgt steeds meer speelmoois en met het nieuwe hittekanon is het er op donderdagavond ook nog best wel goed toeven, ook in de winter. Drankjes zijn er uiteraard ook te krijgen en de donatiepot staat, als van ouds, gewoon op de bar!

Wil je de evenementen volgen die binnen Ontspoord georganiseerd worden, kijk dan in onze nieuwe agenda of op facebook. Voor het animo hier alvast de komende 6 evenementen. En dan hopelijk tot snel!

#190 - Error validating application. Invalid application ID. Here are some possible solutions to fix the error.