Ontspoord

Ontinyent Ontspoord gaat al \'n flink lange tijd mee! En dat willen we graag zo houden! Dus kom eens kennismaken met de crew! En de crew, dan zijn we allemaal! More »

Knoflook

Knofook is de politieke hangout van Den Bosch bij uitstek. Behalve het eetcafé op vrijdag is het een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. More »

Kraken gaat door!

Ook in 2017 gaat kraken gewoon door! Leegstand is niet nodig! More »

 

Wat is ontspoord

Ontspoord is een collectief van mensen in en om Den Bosch. Het is een middel met als doel om de samenleving anders in te richten.

Ontspoord bestaat uit verschillende initiatieven, zoals de politieke en sociale hangplek knoflook en vergader- en werkruimte die ter beschikking staat voor groepen die de wereld net als ons proberen te veranderen.

Iedereen die betrokken is bij Ontspoord kan nieuwe initiatieven ontwikkelen. Elk initiatief bepaald zelf wat en hoe het dingen doet, zolang het binnen de visie van Ontspoord past. Op regelmatige basis komen de leden van Ontspoord samen om gemeenschappelijke onderwerpen te bespreken. Tijdens de besluitvorming wordt er naar consensus gestreefd.