Ontspoord

Ontspoord gaat al \'n flink lange tijd mee! En dat willen we graag zo houden! Dus kom eens kennismaken met de crew! En de crew, dan zijn we allemaal! More »

Knoflook

Knofook is de politieke hangout van Den Bosch bij uitstek. Behalve het eetcafé op vrijdag is het een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. More »

Kraken gaat door!

Ook in 2017 gaat kraken gewoon door! Leegstand is niet nodig! More »

 

Ontspoord ontspoort bijna!

Ontspoord, het collectief achter initiatieven als de eerste weggeefwinkel
in Den Bosch, de fietswerkplaats en het grootste succes, veganistische ontmoetingsplek Knoflook, ontspoort! Dat willen en kunnen we niet laten gebeuren! Al meer dan 15 jaar geldt Ontspoord als een plek waar je vrij kunt denken, vrij kunt doen, vrij kunt zijn, met respect voor elkaar en de wereld om ons heen. Met elkaar maar ook zeker met ruimte voor het individu.

Ontspoord huist in het kraakpand aan de Havendijk, geen Bosschenaar die niet weet waar het is. Maar wat het is, is voor velen wel onbekend. Ontspoord is ‘n plek waar ideeen en dromen vorm kunnen krijgen, waar ruimtes zijn voor werkelijkheden, waar mensen samenkomen om van elkaar te leren, te discussieren, te ervaren. Ontspoord kan ‘n vrijhaven zijn voor initiatieven die een maatschappelijk belang dienen. Ontspoord kan ‘n plek zijn om nieuwe mensen en opvattingen te ontmoeten, te proeven van speciale ervaringen, te genieten van een goeie maaltijd, te luisteren naar goeie muziek!

Om dit mogelijk te maken, om de toekomst veilig te stellen, dat voor Den Bosch deze plek behouden blijft willen we jou uitnodigen om je ideeen te komen delen met ons. De kartrekkers van ontspoord dragen graag hun stokje over aan nieuwe enthousiastelingen vol energie en nieuwe plannen. Zodat Ontspoord op de rails blijft met ‘n nieuwe reis in het vooruitzicht. Wil jij bij het raampje zitten?? Zie ‘hier’ <facebook event> waar en wanneer!

can i buy modafinil in uk 20 oktober: informatie-avond over Ontspoord (ontstaan, waar staan we voor, oproep dat we nieuwe mensen zoeken).
Łańcut 5 november: middag om te bouwen aan Ontspoord, nieuwe mensen met initiatieven en energie de ruimte geven. Brainstormen en een plan maken voor de komende tijd.