Vereniging Ontspoord

Ontspoord is een collectief van mensen in en om Den Bosch. More »

Weggeefwinkel

De weggeefwinkel is een tweedehands winkel waar geld niet telt. Iedereen kan bruikbare spullen komen brengen, en iedereen kan komen winkelen. More »

Knoflook

Knofook is de politieke hangout van Den Bosch bij uitstek. Behalve het eetcafé op vrijdag is het een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. More »

Initiatieven

Naast de weggeefwinkel en knoflook hebben binnen Ontspoord nog andere intiatieven plaats zoals een fietsenwerkplaats, een atelier voor kunstenaars, vergaderruimte voor groepen en organisaties, een infohoek enzovoort. More »

Kraken gaat door!

Je weet toch! More »

 

Word actief

Ontspoord en de verschillende initiatieven draaien niet vanzelf. Het voortbestaan is alleen gegarandeerd door de vrijwillige inzet van veel mensen. Het pand moet onderhouden worden, bij de organisatie van de verschillende initiatieven komt veel kijken en er zijn altijd wel nieuwe ideeën of acties die uitgevoerd moeten worden. Bovendien willen we meer. We willen niet alleen de ideale wereld realiseren in ons mooie pand op de Havendijk, maar willen we ook heel de samenleving veranderen.

Om dit alles mogelijk te maken, hebben we ook jou bijdrage nodig. Iedereen kan naar zijn of haar vermogen een rol spelen binnen Ontspoord.

Heb je een leuk initiatief dat zou kunnen passen binnen de visie van Ontspoord? Ben je nog opzoek naar een plek, of naar mensen die je ermee kunnen helpen, of naar een politieke context waarbinnen je initiatief past? Neem dan contact op met Ontspoord en waarschijnlijk komen we er samen uit.