Vereniging Ontspoord

Ontspoord is een collectief van mensen in en om Den Bosch. More »

Weggeefwinkel

De weggeefwinkel is een tweedehands winkel waar geld niet telt. Iedereen kan bruikbare spullen komen brengen, en iedereen kan komen winkelen. More »

Knoflook

Knofook is de politieke hangout van Den Bosch bij uitstek. Behalve het eetcafé op vrijdag is het een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. More »

Initiatieven

Naast de weggeefwinkel en knoflook hebben binnen Ontspoord nog andere intiatieven plaats zoals een fietsenwerkplaats, een atelier voor kunstenaars, vergaderruimte voor groepen en organisaties, een infohoek enzovoort. More »

Kraken gaat door!

Je weet toch! More »

 

Andere initiatieven

Naast de weggeefwinkel en knoflook hebben binnen Ontspoord nog andere intiatieven plaats, al dan niet met een tijdelijk karakter. In het pand aan de Havendijk bevinden zich een fietsenwerkplaats, een atelier voor kunstenaars, vergaderruimte voor groepen en organisaties, een infohoek enzovoort.

Er is echter nog ruimte voor nieuwe initiatieven. Wil je iets organiseren en heb je daar nog een locatie voor nodig of andere ondersteuning die Ontspoord zou kunnen bieden, laat het ons weten. Stuur een mailtje waarin je je idee omschrijft en waarin je duidelijk formuleert welke ondersteuning je van Ontspoord nodig zou hebben en waarom jou idee volgens jou zou passen binnen Ontspoord.